Jesteś stanu wolnego i nie zamierzasz spędzić Sylwestra w domu na kanapie? To świetnie się składa!
Zarezerwuj pakiet Violet lub Silver i dołącz do innych Singli i Singielek, którzy tego wieczoru będą bawić się świetnie razem.
- MAMY JESZCZE WOLNE MIEJSCA! NIE ZWLEKAJ! -
Daj się ponieść wyobraźni i odkryj zmysłową aurę teatralnych wnętrz jednego z najlepszych klubów w Warszawie.
W tym roku bawimy się w rytmach latynoamerykańskich.
Już 6-ty raz wydzielona strefa Tylko dla Singli. Sylwester na 450 osób! Opiekun grupy Singli - możesz przyjść sam/sama - zajmiemy się Tobą.
Co jeszcze? OPEN BAR DE LUXE - markowe alkohole przez całą noc bez limitu!
WYSTĘPY ARTYSTYCZNE:
Specjalnie dla Państwa wystąpi Mike Rif – energetyczny wokalista z gorącej Kuby z niewiarygodną łatwością improwizacji scenicznej.
PAKIETY SYLWESTROWE :
VIOLET- 250 zł/os.
OPEN BAR + MENU PRZEKĄSKOWE
SILVER- 360 zł/os.
OPEN BAR + MENU PRZEKĄSKOWE + MIEJSCE SIEDZĄCE PRZY STOLE
GOLD VIP- 450 zł/os (antresola)
OPEN BAR. + MENU PRZEKĄSKOWE + DANIA GORĄCE + MIEJSCE SIEDZĄCE
Sprzedaż biletów:
tel. 500 022 832
W okresie od 20.12 pracujemy non stop. Dzwoń, rezerwuj. Jeśli nie możemy odebrać - wyślij sms.
Szczegóły oferty
OPEN BAR DE LUXE BEZ LIMITU
ALKOHOLE: Whiskey Ballantine’s, Gin Seagram’s, Tequila Sauza Blanco, Rum Havana Club (3), Wódka Stock, Piwo Żywiec i Heineken,Martini Bianco, Wino białe i czerwone.
Napoje: Soki , napoje gazowane, kawa, herbata.
SYLWESTROWE MENU
Pakiety Violet i Silver:
Przekąski zimne:
Mini pierożki z ciasta filo z farszem curry i sosem słodko kwaśnym
Mini wrapy z grillowanym kurczakiem i warzywami
Pieczona quesadilla z prażonym chorizo i serem cheddar
Mini grzanka ziołowa z pastą z szynki i domowymi piklami
Tartinki z pastą z ciecierzycy, suszonym pomidorem i czarnuszką
Tartinki z serkiem ziołowym, pomidorkiem koktajlowym i pietruszką
Ciepłe przekąski:
Skrzydełka w sosie BBQ
Mix pierogów wegetariańskich
Quesadilla z pomidorami, wołowiną, fasolą i serem mozzarella.
Pakiet Gold:
Przekąski:
Roladki z rostbefu z kozim serem i konfiturą z fig
Mozzarella z pomidorem i cukinią w sosie bazyliowym
Tatar z zielonych warzyw z marakują i delikatnym musem musztardowym
Różyczki z łososia z aromatycznym awokado i serem Grana Padano
Camembert w orzechowej tempurze z karmelizowanym winogronem
Vitello Tonnato- cielęcina w sosie z tuńczyka
Śledź matias z musem z szarej renety na pumperniklu
Deska serów z karmelizowanymi orzechami i grissini
Sałaty:
Rukola z suszonymi pomidorami, owocami i piersią z kaczki
Sałatka z pieczonym burakiem, grejpfrutem, oliwkami i sosem vinegrette
Sałatka Cesarska z anchois, pomidorami, grillowanym kurczakiem na sałacie rzymskiej
Zupy:
Krem z białych warzyw z oliwą truflową i chipsem z boczku
Azjatycki bulion z makaronem ryżowym, wołowymi pulpecikami i kolendrą
Żurek staropolski z jajkiem i kiełbasą
Dania główne:
Orientalne curry z owocami morza z mlekiem kokosowym i świeżymi warzywami
Grillowane eskalopki wieprzowe w sosie z zielonego pieprzu
Uda z kaczki confit w sosie z pieczonego jabłka
Pieczony halibut w sosie śmietanowo – kaparowym
Zielony gulasz warzywny z ciecierzycą, topinamburem i marynowaną kapustą kim-chi
Dodatki:
Gnocchi ze szpinakiem
Pieczone ziemniaki z masłem czosnkowym i świeżymi ziołami
Mix warzyw grillowanych
Desery:
Tiramisu
Creme brulee na malinowym musie z listkiem mięty
Tartoletki z mascarpone i owocami leśnymi
Owoce filetowane
Zdjęcia klubu Capitol: